Metallook tegels

Bij AOH Tegel brengen we de robuuste schoonheid van metaal naar uw interieur met onze exclusieve collectie metallook tegels. Deze innovatieve tegels combineren de tijdloze uitstraling van metaal met de praktische voordelen van keramiek, waardoor ze een perfecte keuze zijn voor zowel moderne als industriële ontwerpen. Maar wat maakt onze metallook tegels zo bijzonder? En waarom zou u kiezen voor dit unieke materiaal voor uw volgende project? Lees alles over metallook tegels of bekijk ons aanbod hieronder.

Product Filter

Afwerking tegel

Serie tegel

Maatvoering tegel

Dikte tegel

Wat is een metallook tegel?

Metallook tegels zijn keramische of porseleinen tegels ontworpen om de textuur, glans en kleur van metaal na te bootsen. Deze tegels kunnen variëren van een subtiele metaalglans tot een uitgesproken roestig effect, waardoor ze een breed scala aan stylingmogelijkheden bieden. Met geavanceerde productietechnieken is het mogelijk om deze tegels zo te bewerken dat ze bijna niet van echt metaal te onderscheiden zijn, compleet met de nuances van ijzer, koper, zink, en meer.
&nbsp

Voordelen van metallook tegels

  • Duurzaamheid: In tegenstelling tot echt metaal, roesten of corroderen metallook tegels niet. Ze bieden een lange levensduur en zijn bestand tegen slijtage, krassen en vocht. Dit maakt ze ideaal voor zowel wand- als vloertoepassingen in diverse ruimtes, van badkamers tot keukens en zelfs buitengebieden.
  • Onderhoudsgemak: Metallook tegels vereisen minimaal onderhoud. Een eenvoudige veeg of dweilbeurt is voldoende om deze tegels er jarenlang als nieuw uit te laten zien. Ze zijn ook bestand tegen vlekken en water, waardoor ze een praktische keuze zijn voor drukbezochte ruimtes.
  • Flexibiliteit: Of u nu gaat voor een strak en modern interieur of een warme, industriële sfeer, metallook tegels bieden de flexibiliteit om elke gewenste look te creëren. Hun unieke uitstraling voegt een element van verfijning en karakter toe aan elke ruimte.
  • Warmtegeleiding: Voor degenen die vloerverwarming overwegen, zijn metallook tegels een uitstekende keuze vanwege hun goede warmtegeleidende eigenschappen. Ze dragen bij aan een efficiënte en gelijkmatige verspreiding van warmte in de ruimte.

&nbsp

Waarom kiezen voor AOH Tegel?

Bij AOH Tegel zijn we trots op onze uitgebreide collectie metallook tegels, zorgvuldig geselecteerd om aan de hoogste kwaliteitsnormen te voldoen. Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren en te inspireren, zodat u de perfecte tegelkeuze kunt maken voor uw project. Van ontwerp tot realisatie, wij begeleiden u bij elke stap om ervoor te zorgen dat uw visie tot leven komt!