BADKAMER TEUGE

Deze badkamer is zelf ontworpen door onze klant, de azuur blauwe hexacomb tegels gaan super in combinatie met de White Grey 60x60cm tegels. Hierdoor is er een mooi contrast ontstaan in de badkamer, samen met het witte & RVS sanitair krijg je een mooi totaalbeeld. Naast deze badkamer hebben we nog een badkamer en toilet voorzien van tegels, in de badkamer is ook gebruikt gemaakt van de White Grey 60x60cm tegels, hetzelfde geldt voor het toilet!

BADKAMER DRONTEN

Ten eerste; wat een plaatje, deze badkamer! De badkamer is voorzien van 1 soort tegel die zowel op de vloer als op de wanden is gebruikt.
Het gaat hier om de Keope Emperador Lux met een formaat van 120x280cm, go BIG! Door tegels van dit formaat te gebruiken, krijg je bijna geen zichtbare naden te zien en hierdoor oogt het geheel een stuk rustiger. Samen met het zwarte sanitair het houten wasmeubel is dit een perfecte match.

BADKAMER ZEEWOLDE

“LUX PORT LAURENT” Deze badkamer is voorzien van 2 verschillende soorten tegels, Keope Lux Port Laurent 60x120cm wandtegels
en de vloer 60x60cm crème beton look tegels.

BADKAMER WESTBROEK

“BETON LOOK” Deze badkamer is voorzien van 2 verschillende soorten tegels, de wanden 60×120 en de vloer 80×80 tegels.

BADKAMER HARDERWIJK

“NATURE LOOK” Deze badkamer is qua oppervlakte niet heel ruim, maar dankzij de lichte natuursteenlook tegels en slimme indeling oogt het groot. De nisjes zijn voorzien van een kopergoud hexagon patroon. De hoekprofielen zijn precies hetzelfde als de tegels, dus ook van steen, hierdoor creëer je een mooi doorlopend geheel. De afmeting van de tegels op de wanden zijn 30x60cm en op de vloer 60x60cm.

Afgelopen jaren hebben we diverse klussen en projecten uitgevoerd waar we trots op mogen zijn als team, bekijk hieronder diverse projecten.

Ahmad Hammo

Adres

Stephensonstraat 17-8
3846AK Harderwijk

BTW-nummer: NL002518698B12

KVK: 74994921