Aoh tegel

Contact

Contact opnemen

Zoekt u naar hoogwaardige wand- en vloertegels voor de beste prijs? Heeft u behoefte aan een vertrouwd bedrijf dat niet alleen de levering, maar ook het vakkundige leggen van uw vloer verzorgt? Heeft u vragen over onze diensten of producten? Of heeft u de eerste stappen al gezet en verlangt u naar een vrijblijvende offerte? Aarzel dan niet om met ons in contact te treden. Wij kijken uit naar uw bericht en staan klaar om u van dienst te zijn!

14 + 10 =

Telefonisch contact

Heb je een dringende kwestie of praat je liever direct met een van onze medewerkers? Bel ons dan op 055 312 7248. Ons vriendelijke team staat klaar om je te assisteren.

E-mail ons

Liever direct mailen? Geen probleem! Stuur ons een e-mail op info@aohbouw.nl en we zullen ons best doen om je vraag of verzoek zo snel mogelijk te beantwoorden.

Bezoek ons

Wil je ons persoonlijk ontmoeten? Kom dan langs in onze showroom. Ons adres: Marktplein 33, 7311 LJ Apeldoorn. Wil je zeker weten dat we alle tijd voor je hebben? Dan raden we je aan vooraf even een afspraak te maken.

Reviews van onze tevreden klanten

Tegels zetten: 24 m²; Muur, Vloer; Badkamer
We zijn erg tevreden over AOH Tegel en vliegwerk,ze konden binnen 2 weken al beginnen met het werk,wat voor heel belangrijk was.

Tegels zetten: 25 m²; Muur, Vloer; Badkamer, Toilet
Achmed was fijn in de communicatie, de tegelzetter Youssef was heel rustig, nauwkeurig en werkte opgeruimd. Zeker aan te raden.

Tegels zetten: 6 m²; Muur, Vloer; Badkamer
Ahmad was super duidelijk in z’n communicatie en zeer professioneel. Ook met zijn collega’s die het werk hebben uitgevoerd. Het werk is snel en netjes afgeleverd en zou hem zeker aanraden voor tegelwerk! Dank nogmaals.

Tegels zetten: 13 m2; Muur; Badkamer
Absolute toppers kan ik iedereen van harte aanraden Naïm is eek vakman puur sang en denkt mee en geeft advies. Volgende klus zeker weer!!

Tegels zetten: 35 m2; Muur, Vloer; Badkamer
Zeer vakkundig en snel werk geleverd. Ik zal iedereen hun adviseren. Ze hebben ons echt uit de “brand” geholpen en binnen een week alles klaar. Bedankt AOH tegelwerk en zeker tot de volgende keer. !!!

Tegels zetten: 25 m2; Muur, Vloer; Badkamer, Toilet
Ahmad en zijn collega’s zijn op en top vakmensen die onze tegels prachtig hebben gezet. Wij bevelen AOH tegel&vloerwerk van harte aan!

Flooring Livingroom
We got the tiles installed for our living room from AOH. He also recommended us a place from where to buy good quality tiles . Ahmad is friendly and likes to think along. He and his colleague did a remarkable job. Quickly executed and neatly finished. We highly recommend him.

Tegels zetten: 25 m2; Vloer; Buitenverblijf
We hebben hier in huis voor verschillende klussen 3 tegelszetters gehad waarvan Ahmad en zijn collega verreweg de beste kwaliteit hebben afgeleverd. Alles is echt super vlak en strak gelegd! Kortom, een aanrader!

Tegels zetten: 12 m2; Muur, Vloer; Ruimte met toilet en wastafel
Erg fijne ervaring met AOH gehad. Mannen die hun vak verstaan! Ook problemen worden adequaat opgelost. De contacten met Ahmed via telefoon en WhatsApp verliepen erg goed. Duidelijke communicatie en snelle reacties. Ook als de tegelzetter vertraagd was, door verkeer, werd dat tijdig gecommuniceerd. Er tevreden en alles ziet er strak uit.

Betegelen badkamer
Ahmad en zijn team zijn toppers! Attent, altijd bereikbaar voor overleg, en gewoon vakkundig werk geleverd. We zijn enorm blij met onze mega badkamer. Dank AOH Bouw!

Tegelen badkamer
Goed advies, snelle service en een mooi resultaat. Ahmad is vriendelijk en denk graag mee. Snel uitgevoerd en netjes afgewerkt.

Tegels zetten: 6 m2; Muur, Vloer; Badkamer
Ahmad reageert snel en hij en zijn collega (de tegelzetter) denken actief mee. Over het algemeen erg tevreden. Als feedback zou ik willen meegeven dat ze mij af en toe beter hadden mee kunnen nemen in bepaalde besluiten tijdens het tegelzetten. Vriendelijke en hardwerkende mensen.

Tegels zetten: 7 m2; Vloer; Badkamer
Ahmad heeft snel gereageerd via werkspot en een week na het plaatsen van de klus waren de tegels al geplaatst. Ahmad denkt mee, communiceert goed en houdt zich aan de afspraken. De vloer ligt er erg mooi en strak in, ik ben erg tevreden.

Tegels zetten: 5 m2; Muur; Badkamer, Toilet
Na een nare ervaring met een prutsaannemer is Ahmed met zn team als een held gekomen. Super blij met resultaat. Behalve goed werk en strakke afspraken Zijn het leuke gasten. Denken mee dat is ook wel fijn. Dankjewel Ahmed en je team. Fijne jaarwisseling.

Tegels zetten: 20 m2; Muur, Vloer; Badkamer, Toilet
Heel snel en vlot contact. Elke dag even contact met Ahmad om de voortgang te bespreken. Volgens afspraak is de klus uitgevoerd met zeer mooi resultaat. Wat AOH al aangeeft in het profiel kitten ze zelf niet. Dat is iets om rekening mee te houden. Via AOH hebben we een kitter kunnen vinden.

Tegels zetten: 18 m2; Muur, Vloer, En verwijderen radiotor; Badkamer
Ahmad heeft bij ons de badkamer betegeld. We zijn tevreden met het resultaat

Badkamer tegelen
aoh heeft mijn badkamer getegeld , super blij mee . Contact was snel en duidelijk, afspraken goed nagekomen en netjes getegeld met de juiste adviezen. Zeker aan te raden.

Tegels zetten: 24 m2; Vloer; Keuken
Ahmad is gedreven, zorgvuldig en levert goed werk af.

Tegels zetten: 5 m2; Muur; Badkamer
Achmed en zijn collega hebben top werk geleverd, zowel in de keuken als badkamer. Het zijn vakmannen in het betegelen van sanitair. Ze kwamen hun afspraken ook netjes na. Dus zou hen bij iedereen willen aanbevelen.

Tegels zetten: 3 m2; Vloer; Bijkeuken
Achmed heeft uitstekend werk geleverd, erg vriendelijk, houdt zich aan z’n woord, denkt mee en levert voor een erg goede prijs mooi werk. Bedankt Achmed!

Tegels zetten: 2 m2; Muur; Keuken
Achmed denkt erg mee en is behulpzaam, het werk is heel netjes gedaan!

Tegels gezet
Netjes, had alles mee en was op tijd. Heeft uitstekend werk geleverd voor een goede prijs en ik zal hem zeker aanrader bij anderen!

Betegeld onder de overkapping.
Prettig in de omgang, een rustige jongen die weet hoe het werkt en die netjes werk aflevert.

Tegels zetten: 18 m2; Muur; Bijkeuken.
Fijn contact, goede service, snelle beschikbaarheid. Netjes,.

Veelgestelde vragen

Wat zijn keramische tegels?

Keramische tegels zijn harde, duurzame tegels gemaakt van klei, zand en andere natuurlijke materialen. Ze worden gevormd, gedroogd en vervolgens gebakken op hoge temperaturen, waardoor ze sterk, waterbestendig en geschikt zijn voor verschillende toepassingen.

Waar kunnen keramische tegels worden gebruikt?

Keramische tegels kunnen worden gebruikt in diverse toepassingen, waaronder vloeren, wanden, keukenbladen, badkamers, en zelfs buitentoepassingen zoals terrassen. Ze zijn geschikt voor zowel residentiële als commerciële ruimtes.

Wat zijn de voordelen van keramische tegels?

Enkele voordelen van keramische tegels zijn hun duurzaamheid, waterbestendigheid, eenvoudig onderhoud, weerstand tegen vlekken en krassen, en de beschikbaarheid van diverse stijlen en patronen.

Hoe onderhoud ik keramische tegels?

Keramische tegels zijn eenvoudig te onderhouden. Veeg regelmatig om stof en vuil te verwijderen. Gebruik een mild reinigingsmiddel en water om vlekken schoon te maken. Vermijd agressieve chemicaliën die de tegels kunnen beschadigen.

Zijn keramische tegels geschikt voor vloerverwarming?

Ja, keramische tegels zijn uitstekend geschikt voor vloerverwarming. De warmtegeleidende eigenschappen van de tegels maken ze ideaal voor deze toepassing.

Hoe kies ik de juiste maat en kleur voor mijn ruimte?

De keuze van maat en kleur hangt af van de grootte van de ruimte, de gewenste stijl en persoonlijke voorkeuren. Grote tegels kunnen een ruimte groter doen lijken, terwijl lichte kleuren meer licht weerkaatsen en een ruimte opener laten lijken.

Zijn keramische tegels milieuvriendelijk?

Over het algemeen worden keramische tegels als milieuvriendelijk beschouwd, vooral als ze lokaal worden geproduceerd. Ze zijn duurzaam, gaan lang mee en kunnen worden gerecycled.

Ik heb een klacht waar kan ik terecht?

Het is natuurlijk vervelend al u een klacht heeft over onze producten en of dienstverlening. Wij willen u graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. U kunt mailen naar:

info@aohbouw.nl

Onze medewerkers van de afdeling klachten zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.

Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Dit kan telefonisch op 0611775621