Over ons

Showroom

Breng een bezoek aan de indrukwekkende showroom van onze partners Ceramicasa in het hart van Apeldoorn, gelegen op Marktplein 33. Hier ervaart u de luxe van ons exclusieve assortiment Italiaanse tegels in levende lijve, waardoor u de perfecte keuze kunt maken voor uw project.

AOH Tegel bezoek onze showroom in het centrum van Apeldoorn

Waarom onze showroom bezoeken?

Exclusief Assortiment:
In onze showroom ontdekt u een exclusieve verzameling Italiaanse tegels die uw verbeelding zullen prikkelen. Van klassieke elegantie tot moderne meesterwerken, elk stuk is zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en design.

Real-Time Inspiratie:
Foto’s op een scherm kunnen niet tippen aan de real-time ervaring van onze tegels in de showroom. Voel de texturen, bewonder de nuances in kleur en visualiseer hoe onze tegels uw ruimte kunnen transformeren.

Deskundig Advies:
Ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om u te begeleiden. Of u nu een specifieke stijl zoekt of advies nodig heeft over de beste tegel voor uw project, wij zijn hier om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van professioneel advies.

Centrale Locatie:
Gelegen in het bruisende centrum van Apeldoorn op Marktplein 33, is onze showroom gemakkelijk bereikbaar. Kom langs en combineer uw bezoek met een dagje winkelen of een heerlijke lunch in de nabijgelegen restaurants.

Heeft u een vraag over een product of dienst?

Zoekt u naar hoogwaardige wand- en vloertegels voor de beste prijs? Heeft u behoefte aan een vertrouwd bedrijf dat niet alleen de levering, maar ook het vakkundige leggen van uw vloer verzorgt? Heeft u vragen over onze diensten of producten? Of heeft u de eerste stappen al gezet en verlangt u naar een vrijblijvende offerte? Aarzel dan niet om met ons in contact te treden. Wij kijken uit naar uw bericht en staan klaar om u van dienst te zijn!

1 + 1 =