Over ons

Keramische Tegels

Natuursteen straalt vaak pracht uit met zijn unieke textuur. Maar het vereist aanzienlijk onderhoud en is kwetsbaar voor krassen, zuren en chemische stoffen. Dat is waar keramiek schittert als een ideale alternatieve optie. Keramische tegels hebben geen van deze nadelen en zijn nauwelijks te onderscheiden van echt natuursteen. Alleen maar voordelen dus! Bovendien biedt keramiek een verlengde levensduur en vergt het minimaal onderhoud.

Waarom kiezen voor keramische tegels?

Duurzaamheid en Veelzijdigheid:

Keramische tegels zijn bekend om hun duurzaamheid en veelzijdigheid. Of het nu gaat om vloeren, wanden, keukens of badkamers, deze tegels bieden een uitstekende oplossing voor elk project. Ze zijn bestand tegen slijtage, krassen en vocht, waardoor ze ideaal zijn voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Onderhoudsvriendelijk:

Een van de grootste voordelen van keramische tegels is het gemak van onderhoud. Dankzij hun gladde en harde oppervlak zijn ze eenvoudig schoon te maken en te houden, wat resulteert in een langdurige esthetiek zonder veel moeite.

Designmogelijkheden:

Keramische tegels bieden een breed scala aan designopties. Of u nu op zoek bent naar een moderne uitstraling, een klassieke ambiance of iets daartussenin, de diversiteit aan kleuren, patronen en formaten maakt het mogelijk om uw visie tot leven te brengen.

Keramische tegels en vloerverwarming

De perfecte combinatie van stijl en warmte: keramische tegels in harmonie met vloerverwarming. Ontdek waarom deze duo-oplossing niet alleen uw ruimte verfraait, maar ook zorgt voor een aangename en energiezuinige leefomgeving.

Warmteoverdracht in Stijl:

Keramische tegels zijn niet alleen een visuele traktatie voor uw vloeren; ze zijn ook ideale warmtegeleiders. In combinatie met vloerverwarming verspreiden deze tegels de warmte gelijkmatig over de hele ruimte, waardoor elke hoek van uw huis comfortabel wordt omarmd.

Energierendement:

Vloerverwarming in combinatie met keramische tegels is niet alleen een luxe, maar ook een slimme keuze op het gebied van energierendement. De warmte stijgt vanuit de vloer, waardoor uw ruimte efficiënt en gelijkmatig wordt verwarmd. Dit resulteert niet alleen in een comfortabele leefomgeving, maar ook in lagere energiekosten.

De kwaliteit van italiaanse keramische tegels

Bij AOH Tegel hebben we een speciale liefde voor Italiaanse keramische tegels, en dat is niet zonder reden. Deze tegels staan bekend om hun ongeëvenaarde kwaliteit, vakmanschap en tijdloze esthetiek. Met onze selectie van Italiaanse keramische tegels brengen we de allure van Italiaans design naar uw ruimte, met tegels die niet alleen mooi zijn en een lange levensduur hebben, maar ook een investering zijn voor uw huis.

Meesterlijk Vakmanschap:

Italiaanse keramische tegels staan wereldwijd bekend om hun ongeëvenaarde vakmanschap. Met eeuwenoude tradities en moderne technologie brengen Italiaanse tegelmeesters uitzonderlijke kwaliteit tot leven.

Tijdloze Esthetiek:

Italiaans design is synoniem met tijdloze schoonheid. Door te kiezen voor Italiaanse keramische tegels voegt u niet alleen een vleugje elegantie toe aan uw huis, maar creëert u ook een tijdloze esthetiek die de tand des tijds doorstaat. Het resultaat is een interieur dat niet alleen vandaag indruk maakt, maar ook in de toekomst.

Verhoogde Woningwaarde:

Investeer slim in uw woning met Italiaanse keramische tegels. De luxe uitstraling en duurzaamheid van deze tegels dragen bij aan de algehele waarde van uw huis. Potentiële kopers waarderen de kwaliteit en esthetiek van Italiaanse tegels, wat kan resulteren in een hogere woningwaarde en snellere verkoop.

Duurzaamheid in Elk Detail:

Italiaanse keramische tegels blinken uit in duurzaamheid. Bestand tegen slijtage, krassen en vocht, bieden deze tegels niet alleen een prachtig oppervlak, maar ook een investering die lang meegaat. U geniet van een vloer die bestand is tegen het dagelijkse leven, zonder concessies te doen aan stijl.

Het schoonmaken van keramische tegels

Bij AOH Tegel begrijpen we dat het behouden van de pracht van uw keramische tegels essentieel is voor een blijvende esthetiek. Ontdek onze handige schoonmaaktips en de juiste middelen om uw keramische tegels in topconditie te houden, zodat u blijvend kunt genieten van een stralend interieur.

Regelmatig onderhoud:
Voorkomen is beter dan genezen. Regelmatig stofzuigen of vegen verwijdert los vuil en voorkomt dat vuil zich ophoopt op het oppervlak van uw keramische tegels. Hierdoor blijft de glans behouden en behoudt uw vloer zijn oorspronkelijke uitstraling.

Mild Schoonmaakmiddel en warm water:
Voor een grondige reiniging van uw keramische tegels kunt u een mild schoonmaakmiddel combineren met warm water. Dit mengsel verwijdert effectief vuil en vlekken zonder de glans van de tegels aan te tasten. Vermijd agressieve chemicaliën, omdat deze de duurzaamheid van de tegels kunnen verminderen.

Azijnoplossing voor kalkaanslag:
Indien er kalkaanslag optreedt op uw keramische tegels, is een azijnoplossing een effectieve en milieuvriendelijke oplossing. Meng gelijke delen water en azijn en breng dit aan op de aangedane plekken. Laat het even intrekken en veeg vervolgens schoon met een zachte doek.

Voegonderhoud:
Het schoonmaken van de voegen tussen de tegels is net zo belangrijk als het reinigen van de tegels zelf. Gebruik een milde voegenreiniger om schimmel en vuil te verwijderen. Borstel de voegen grondig en spoel ze goed af om resten van de reiniger te verwijderen.

Onze experts staan klaar om u te adviseren over de beste schoonmaakmethoden en producten die aansluiten bij de specifieke behoeften van uw tegels. Neem contact met ons op en ontdek hoe u uw keramische tegels in optimale staat kunt houden.

Bekijk onze tegelmerken

Bij AOH Tegel vindt u A-kwaliteit tegels van AVA Extra Ordinary Sizes
Bij AOH Tegel vindt u A-kwaliteit tegels van La Fabbrica Ceramiche
Bij AOH Tegel vindt u A-kwaliteit tegels van Impronta
Bij AOH Tegel vindt u A-kwaliteit tegels van Keope Ceramiche
Bij AOH Tegel vindt u A-kwaliteit tegels van Gardenia Orchidea

Heeft u een vraag over een product of dienst?

Zoekt u naar hoogwaardige wand- en vloertegels voor de beste prijs? Heeft u behoefte aan een vertrouwd bedrijf dat niet alleen de levering, maar ook het vakkundige leggen van uw vloer verzorgt? Heeft u vragen over onze diensten of producten? Of heeft u de eerste stappen al gezet en verlangt u naar een vrijblijvende offerte? Aarzel dan niet om met ons in contact te treden. Wij kijken uit naar uw bericht en staan klaar om u van dienst te zijn!

5 + 7 =