Diensten

Tegelwerkzaamheden

Ontmoet onze deskundige tegelzetters

Echte vakmensen die hun passie en toewijding inzetten voor het creëren van prachtige tegeloppervlakken. Met jarenlange ervaring hebben ze zich volledig toegewijd aan de kunst van het tegelzetten. Hun vaardigheden omvatten een breed spectrum aan technieken en een diepgaande kennis van diverse tegelvarianten en -afmetingen, waaronder keramische tegels, marmer, natuursteen en mozaïeken.

Elke individuele tegel wordt met uiterste zorg en een scherp oog voor detail geplaatst, waarbij de rijke ervaring en expertise van onze tegelzetters duidelijk naar voren komen. Het is voor hen een tweede natuur om de intrinsieke schoonheid van elke tegel te benadrukken, waardoor elke ruimte transformeert in een adembenemend meesterwerk. U kunt volledig vertrouwen op hun professionaliteit en betrouwbaarheid om uw visie volledig tot leven te brengen. Ervaar hoe uw ideeën werkelijkheid worden, samen met onze tegelzetters die zich met hart en ziel inzetten voor uw project.

Wilt u direct telefonisch contact? Neem contact op met: 
06 117 75 621

Stappenplan

Stap 1: Consultatie en Ontwerp

We beginnen met een consultatie waarbij we luisteren naar jouw wensen en behoeften. Samen bespreken we het ontwerp, materiaalkeuzes, kleuren en patronen. Ons doel is om een tegelontwerp te creëren dat perfect aansluit bij jouw visie en praktische behoeften.

Stap 2: Materialen en Planning

Na het ontwerp bepalen we de benodigde materialen en plannen we de werkzaamheden in. We zorgen ervoor dat alle tegels van hoogwaardige kwaliteit zijn en voldoen aan jouw specificaties. De planning wordt opgesteld om de werkzaamheden soepel te laten verlopen.

Stap 3: Voorbereiding

Voordat we beginnen met het tegelwerk, bereiden we de ondergrond voor. Dit omvat het verwijderen van eventuele oude tegels, stofvrij maken en ervoor zorgen dat de ondergrond vlak en waterpas is. Een goede voorbereiding is essentieel voor een duurzaam resultaat.

Stap 4: Tegelinstallatie

Nu is het tijd voor het spannende deel: de tegelinstallatie. Ons ervaren team van vakmensen zorgt ervoor dat elke tegel nauwkeurig wordt geplaatst volgens het ontwerp. We werken met precisie en oog voor detail om een naadloze afwerking te garanderen.

Stap 5: Voeg- en Afwerkingswerk

Na het leggen van de tegels, vullen we de voegen met hoogwaardige voegmiddelen die bijdragen aan de stabiliteit en esthetiek van het tegelwerk. Vervolgens volgt de laatste afwerking, waarbij we zorgvuldig alle randen en hoeken bewerken voor een perfecte uitstraling.

Stap 6: Schoonmaak en Inspectie

We laten de ruimte schoon en opgeruimd achter. Na de oplevering voeren we een grondige inspectie uit om ervoor te zorgen dat alles volgens de hoogste normen is voltooid en aan jouw verwachtingen voldoet.

Het resultaat

Als onze tegelwerkzaamheden zijn voltooid, kun je verwachten:

  • Een prachtige ruimte die perfect is aangepast aan jouw wensen.
  • Duurzaamheid en onderhoudsgemak dankzij hoogwaardige materialen en vakkundig vakmanschap.
  • Verbeterde waarde van je huis of bedrijf.
  • Een gevoel van trots en tevredenheid bij het zien van het verbluffende eindresultaat.

Kies voor ons voor al je tegelwerkzaamheden en ontdek het verschil van professioneel vakmanschap. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consultatie en begin je reis naar een betere leefruimte!

Andere diensten AOH TEGEL

Afbouwprojecten

Bij ons kunt u rekenen op een uitgebreid team van toegewijde experts en vaklieden die klaarstaan om uw afbouwproject tot in de puntjes te verzorgen. We geloven in een persoonlijke aanpak en gaan tot het uiterste om uw project volledig aan uw wensen te laten voldoen.

Renovatieprojecten

Bij AOH Tegel, zijn we de ideale partner om uw huis- of bedrijfsrenovatie aan te pakken, of het nu gaat om een complete metamorfose of subtiele vernieuwing. We begrijpen de emotionele waarde van uw eigendom en streven naar de perfecte oplossingen die naadloos passen bij uw persoonlijke situatie.

Sloopwerkzaamheden

AOH Tegel biedt ervaren vakmensen aan die gespecialiseerd zijn in sloopwerkzaamheden. Met jarenlange expertise weten zij precies hoe ze deze taken professioneel moeten uitvoeren. Daarnaast hechten we waarde aan duurzaamheid en kijken we altijd of bepaalde materialen hergebruikt kunnen worden. Natuurlijk overleggen we dit altijd met u, zodat we rekening houden met uw persoonlijke wensen en behoeften.

Heeft u een vraag over een product of dienst?

Zoekt u naar hoogwaardige wand- en vloertegels voor de beste prijs? Heeft u behoefte aan een vertrouwd bedrijf dat niet alleen de levering, maar ook het vakkundige leggen van uw vloer verzorgt? Heeft u vragen over onze diensten of producten? Of heeft u de eerste stappen al gezet en verlangt u naar een vrijblijvende offerte? Aarzel dan niet om met ons in contact te treden. Wij kijken uit naar uw bericht en staan klaar om u van dienst te zijn!

2 + 5 =