AOH Tegel

Over ons

Sinds 2018

AOH Tegel is uw vertrouwde partner voor A-kwaliteit tegels met meer dan 20 jaar ervaring in het verwerken van tegels in diverse ruimtes!

Bent u op zoek naar vakmanschap en expertise in tegelwerk? Zoek niet verder! Bij AOH Tegel hebben we meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van hoogwaardige tegelwerkzaamheden en het verwezenlijken van complete afbouw- en renovatieprojecten. Onze bewezen staat van dienst en toewijding aan kwaliteit maken ons de perfecte keuze voor uw project.

Onze passie voor perfectie stelt ons in staat om zelfs de meest veeleisende projecten met vertrouwen aan te pakken. Van vloeren tot wanden, van badkamers tot keukens – wij beheersen het ambacht van tegelzetten tot in de puntjes. Onze experts staan garant voor een onberispelijke uitvoering en een duurzaam resultaat.

Maar we gaan verder dan alleen tegelwerk. Als dealer van A-kwaliteit tegels uit Italië, bieden wij u een uitgebreide collectie van hoogwaardige tegels die esthetiek en functionaliteit combineren. Onze Italiaanse tegels zijn synoniem aan innovatie en stijl, en we zijn er trots op dat we deze prachtige creaties aan onze klanten kunnen aanbieden.

Kortom, bij AOH Tegel staan we voor vakmanschap, ervaring en toewijding aan kwaliteit. Of het nu gaat om tegelwerk, complete afbouw of renovatieprojecten, wij zijn er om uw visie tot leven te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw project kunnen transformeren met onze expertise en passie voor perfectie.

De gezichten van AOH Tegel

Ahmad Uitvoerder

Yusuf voorman

Abo Khaled Tegelzetter

Albert Tegelzetter

Sam Timmerman

Italiaanse tegelmerken bij AOH Tegel

Bij AOH Tegel hebben we een uitgebreide collectie van hoogwaardige Italiaanse keramische tegels, met gerenommeerde merken die je interieur naar een hoger niveau tillen. Onze showroom onthult een wereld van mogelijkheden, waaronder befaamde namen zoals Keope, Impronta en La Fabbrica.

Laat je betoveren door de verfijnde stijl en vakmanschap van Keope tegels, die bekend staan om hun duurzaamheid en tijdloze elegantie. De veelzijdige ontwerpen van Impronta creëren een harmonieus samenspel tussen vorm en functie, waarbij innovatie en schoonheid samenkomen. En met de meesterlijke creaties van La Fabbrica, haal je Italiaans ambacht en moderne esthetiek in huis.

Of je nu op zoek bent naar een tijdloze klassieke uitstraling of een eigentijdse flair, onze selectie Italiaanse keramische tegels met merken als Keope, Impronta en La Fabbrica biedt onbegrensde mogelijkheden om jouw ruimte te transformeren. Ontdek de finesse van Italiaans design en vind de perfecte tegels die aansluiten bij jouw persoonlijke stijl en visie. Kom langs in onze showroom en laat je inspireren door de prachtige wereld van tegels die AOH Tegel te bieden heeft.

Waarom AOH Tegel?

Bij AOH Tegel geloven we dat uw ruimtes meer zijn dan slechts vier muren; het zijn reflecties van uw stijl en persoonlijkheid. Waarom zou u voor AOH Tegel moeten kiezen als het gaat om het kopen en verwerken van Italiaanse tegels.

Keramische tegels

Waarom zou u kiezen voor Italiaanse keramische tegels? En wat zijn de voordelen van het verwerken van keramische tegels in uw huis? Lees hier meer informatie over keramische tegels en de voordelen ervan.

AOH Tegel bezoek onze showroom in het centrum van Apeldoorn

Onze showroom

Wilt u de tegels van onze website in het echt bewonderen? Bezoek onze showroom in Apeldoorn, hier ervaart u de luxe van ons exclusieve assortiment Italiaanse tegels in levende lijve.

Bekijk onze tegelmerken

Bij AOH Tegel vindt u A-kwaliteit tegels van AVA Extra Ordinary Sizes
Bij AOH Tegel vindt u A-kwaliteit tegels van La Fabbrica Ceramiche
Bij AOH Tegel vindt u A-kwaliteit tegels van Impronta
Bij AOH Tegel vindt u A-kwaliteit tegels van Keope Ceramiche
Bij AOH Tegel vindt u A-kwaliteit tegels van Gardenia Orchidea

Heeft u een vraag over een product of dienst?

Zoekt u naar hoogwaardige wand- en vloertegels voor de beste prijs? Heeft u behoefte aan een vertrouwd bedrijf dat niet alleen de levering, maar ook het vakkundige leggen van uw vloer verzorgt? Heeft u vragen over onze diensten of producten? Of heeft u de eerste stappen al gezet en verlangt u naar een vrijblijvende offerte? Aarzel dan niet om met ons in contact te treden. Wij kijken uit naar uw bericht en staan klaar om u van dienst te zijn!

6 + 4 =