Over ons

VACATURES

Bij AOH Tegel zijn wij altijd op zoek naar getalenteerde vakmannen en enthousiaste stagiaires om ons te versterken in het leveren van hoogwaardige diensten op het gebied van tegelwerkzaamheden, schilderen, stucadoors en loodgieterswerk.

WIL JIJ DEEL UITMAKEN VAN ONS TOEGEWIJDE TEAM?

Als een vooraanstaand bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in de industrie, streven we ernaar om onze klanten de beste resultaten te bieden. We geloven dat ons succes te danken is aan ons team van bekwame en gemotiveerde professionals. Als jij de passie hebt om uit te blinken in je vakgebied en deel wilt uitmaken van een bedrijf dat waarde hecht aan kwaliteit en vakmanschap, dan nodigen we je van harte uit om met ons mee te groeien.

Of je nu een ervaren professional bent op het gebied van tegelwerk, schilderen, stucadoors of loodgieterswerk, of dat je nog in opleiding bent en op zoek bent naar een leerzame stage, bij AOH Tegel bieden we een omgeving waar je kunt leren, groeien en je vaardigheden kunt aanscherpen. We zijn er trots op om samen te werken met toegewijde mensen die streven naar excellentie in alles wat ze doen.

Bij AOH Tegel creëren we niet alleen prachtige ruimtes voor onze klanten, maar ook kansen voor onze teamleden. We waarderen vakmanschap, teamwork en professionaliteit. Als jij deze waarden deelt en klaar bent om je carrière naar nieuwe hoogten te tillen, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we de volgende stappen zetten in het creëren van geweldige resultaten en tevreden klanten.

Neem vandaag nog contact met ons op als je geïnteresseerd bent in een positie bij AOH Tegel. Of je nu een ervaren professional bent of een stagiair op zoek naar waardevolle ervaring, wij verwelkomen jouw passie en toewijding om ons team te versterken. Samen kunnen we de visie van AOH Tegel verder uitdragen en de lat hoger leggen voor kwaliteitsdiensten in onze branche. Stuur je CV + Motivatie brief op naar info@aohbouw.nl

Heeft u een vraag over een product of dienst?

Zoekt u naar hoogwaardige wand- en vloertegels voor de beste prijs? Heeft u behoefte aan een vertrouwd bedrijf dat niet alleen de levering, maar ook het vakkundige leggen van uw vloer verzorgt? Heeft u vragen over onze diensten of producten? Of heeft u de eerste stappen al gezet en verlangt u naar een vrijblijvende offerte? Aarzel dan niet om met ons in contact te treden. Wij kijken uit naar uw bericht en staan klaar om u van dienst te zijn!

14 + 2 =