the company

Keope Ceramiche Tegels

Keope is één van bekendste fabrikanten op het gebied van porseleinen en keramische vloertegels en wandtegels. Het Italiaanse bedrijf Keope Ceramiche is in 1995 uit de grond gestampt en is tegenwoordig goed voor een jaarlijkse productie van 5 miljoen vierkante meter.

Ze staan voor technologische en procesinnovatie vanuit het oogpunt van de vakman. Gezondheid en veiligheid van de werknemers, het milieu en duurzaamheid zijn belangrijke punten voor dit bedrijf. Keope staat voor vooruitstrevende ontwerpen die in diverse ruimtes toegepast kunnen worden, zowel binnen als buiten.

Ze bieden originele porseleinen collecties aan met aandacht voor detail, zowel in het ontwerp als de productiefase. Streven naar de hoogste kwaliteit is hun missie, ieder product ondergaat daarom diverse testen en onderzoeken. Hierdoor garandeert Keope dat ze alleen de beste kwaliteit leveren en jij als klant weet waarvoor je betaald. 

La Fabbrica Ceramiche logo

THE HISTORY

In 1994 werd La Fabbrica Spa opgericht in Castel Bolognese (RA) in Italië. Het is gespecialiseerd in
de productie en verkoop van hoogwaardige keramische vloeren en wandbekleding. Via het merk La Fabbrica zet het bedrijf zich in om het concept van hoge kwaliteit, design en creativiteit te verspreiden.

Het bedrijf heeft het onderzoek naar kwaliteit omgezet in een bedrijfsmissie. Deze waarde is altijd gepaard gegaan met het ontwerp van producten, van het idee tot de productie en de verkoop op
de markt, evenals van het onderzoek en de ontwikkeling tot de faciliteit en de wijdverbreide verkoopdistributie in Italië en in het buitenland.

De voortdurende drang naar verbetering heeft La Fabbrica in staat gesteld geavanceerde collecties
te creëren met betrekking tot design en technologie, die in staat zijn om te voldoen aan de technische eisen van architecten en interieurontwerpers, evenals aan de smaak van de eindgebruikers.
Een langetermijnperspectief en toewijding maken elke dag deel uit van de bedrijfsmissie van La Fabbrica en zorgen ervoor dat het door de markt wordt erkend.

SINCE 1955

SIL CERAMICHE Logo

Sil Ceramiche is geboren uit de mix van passie en ervaring in de keramische wereld. Het verhaal van Sil Ceramiche is een familiegeschiedenis. Een verhaal dat vertelt over “in staat zijn om het te doen”, dat zijn wortels heeft in de traditie en een ondernemersenergie die het kleine bedrijf, geboren in 1955 in het historische centrum van Sassuolo, heeft geleid tot een belangrijk internationaal bedrijf zoals Sil Ceramiche is vandaag.

Door de jaren heen is het bedrijf met energie en dynamiek geëvolueerd. Het heeft de visionaire en vooruitziende projecten van de nieuwe generaties aangemoedigd en is tegelijkertijd in staat geweest trouw te blijven aan zijn solide waarden. Trouw aan de traditie en streven naar innovatie zijn nog steeds de sterke punten van een bevestigd bedrijf en in voortdurende groei.

Een team van professionals werkt aan de studie en het onderzoek van nieuwe producten, gerealiseerd met de meest geavanceerde productieve technologieën, die nieuwe esthetische oplossingen tot leven brengen die het imago van Sil Ceramiche op de markt effectief uitdrukken.

CERDISA GROUP LOGO

GCR IDENTITY

Cerdisa Ricchetti Group staat voor kwaliteit, veiligheid, welzijn en duidelijke klanttevredenheid.
Het belangrijkste doel is “Een wens genereren. Een droom delen”.

Vandaag is de identiteit van de Cerdisa Ricchetti Group sterk, geconsolideerd dankzij het nieuwe Manifest voor een andere keramische stijl, die de missie, het formaat, het uiterlijk en de stijl van zijn belangrijkste merken Cerdisa en Ricchetti heeft bekrachtigd. Hoogwaardige producten, constante innovatie en oog voor duurzaamheid. Dit is waar ze elk jaar in investeren en het kiezen voor de beste technologieën in de sector. Bij Gruppo Cerdisa Ricchetti kijken ze altijd vooruit en verbeteren ze hun producten en processen waar nodig, vooral dankzij nieuwe technologieën in de sector.

Tegenwoordig zijn er 3 macrocategorieën ze op richten: kwaliteit en dus het gebruik van machines helpen hoge productie kwaliteitsnormen te handhaven, innovatie dankzij onmisbare technische pluspunten die het keramiek een glans geven met nooit eerder vertoonde texturen en kleuren.
En tot slot duurzaamheid, voor een altijd zorgvuldig gebruik van hulpbronnen ten gunste van gezondheid en milieu.

Adres

Stephensonstraat 17-8
3846AK Harderwijk

BTW-nummer: NL002518698B12

KVK: 74994921